The day after, the night before
We hebben gisteren een fantastisch feest met vrienden en familie gevierd, het was echt super! Mede dankzij het fantastische weer en de oud-Hollandse hapjes, was het een groot succes. Dit is echt een super start van onze trip. Leuk dat jullie er waren.
Hoe zien de komende dagen er uit? Morgen (dinsdag) vliegen we via London naar New Delhi, we komen daar woensdagochtend vroeg, locale tijd, aan. In de hoofdstad van India stappen we vervolgens weer over op een vlucht naar Kathmandu, Nepal. Op woensdag zullen we, behalve het verwerken van de jet lag en het wennen aan de hoogte, niet zo heel veel meer doen. Donderdag wordt voornamelijk een regel dag; in het weekend willen we een trekking van twee weken gaan lopen en deze gaan we die dag regelen. Tijdens deze trekking lopen we in de Himalaya van hutje naar hutje. Als het kan lopen we deze tocht met een groep, als dat niet kan huren we zelf een gids. Vrijdag of zaterdag hopen we met de trekking te kunnen starten.
We proberen in Kathmandu nog een berichtje en wat foto's op de site te kunnen zetten, als dat niet lukt zal het waarschijnlijk even duren.
Lisette en Niels
Lieve Niels en Lisette,
Een hele goede vlucht alvast voor morgen. Geniet ervan. Nu gaat het er echt van komen!! Ik blijf jullie volgen.
Esther